SPOR
Giriş Tarihi : 30-10-2022 17:31

ÇARŞAMBASPOR GÜMBÜR GÜMBÜR 2-1

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta Çarşambaspor, dönüm maçlarından birine çıktı.

ÇARŞAMBASPOR GÜMBÜR GÜMBÜR 2-1

Yeşil-beyazlılar 10 puanla zirvenin ortağı olarak haftaya giren Tokat Belediyesi Plevnespor’u ağırladı. Çarşamba Şehir Stadı’nda oynanan maçın 17. dakikasında Çarşambaspor’dan Serkan Bozkurt rakip ceza sahası içerisinde düşürülerek penaltı atışı kazandı.

Topun başına geçerek penaltı atışını kullanan Serkan Bozkurt topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.Rakibi karşısında baskılarını artıran Yeşil Beyazlı ekip ikinic gol için adeta kaleye yüklenerek bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremeyince maçın 28 dakikasında bu sefer penaltı atışını Tokat Belediyesi Plevnespor kazandı.Penaltı atışını kullanan İbrahim topu ağlarla buluşturarak durumu 1-1 ‘ e getiren golü attı.İlk yarıda başka golmayınca her iki takımda soyunma odasına 1-1’lik skor ile girdi.

Maçın  ikinci yarısında kontra ataklarını sıklaştıran Çarşambaspor’da Maçın 62 dakikasında Bilal Gündoğdu kırımızı kart göründe sahada bir kişi eksik kaldı.Sahada 10 kişi mücadele eden Çarşambaspor  dakika 66 ‘da ani atakla Muhammet Çetin’in attığı golle bir kez daha sevindi.

Maçın 80 dakikasında Tokat Belediyesi Plevnespor’lu oyuncu Burak kırmızı kart gördü.Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca  Çarşambaspor, rakibini 2-1 yenerek sahadan galibiyetle ayrıldı.

HABER:EMİN İNAN

AdminAdmin