SİYASET
Giriş Tarihi : 15-02-2024 21:26

CHP ÇARŞAMBA’DA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ.

Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıda bir araya geldiler.

CHP ÇARŞAMBA’DA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ.

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli ve Yerel idareler seçimler öncesinde çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba İlçe Başkanlığı düzenlenen kahvaltıda parti teşkilat mensupları ile biraraya geldiler.

Düzenlenen kahvaltıya  Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü,Eski Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Değerli,Çarşamba Belediye Başkan adayı İlhan Yürükçü,Çarşamba İlçe Başkanı Temel Baş,meclis üyesi adayları,Mahalle muhtarları ve çok sayıda partililer katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan  CHP Çarşamba Belediye başkan Adayı İlhan Yürükçü, Çarşamba’nın belediyecilik vizyonu, kentsel gelişim projeleri ve yerel sorunlar, ekonomik ve sosyal dinamiklerini ele alarak, belediye başkanlığı döneminde uygulanacak projelere değinen Yürükçü,Çarşambamıza en iyi hizmeti getirebilmek adına arkadaşlarımız ile birlikte bu yola baş koyduk.İnşallah 31 Mart’ta bize bu yetki verildiği takdirde projelerimiz ile Çarşambamızı kalkındıracağız. Dedi.

Başkan adayı Yürükcü’nün ardından konuşma yapan  Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü’’Biz kazanırsak Samsun kazanacak,Biz kazanırsak Çarşamba kazanacak,Ayrıca, deneyimli bir inşaat mühendisi olarak Samsun'a en iyi hizmeti sunacaklarına inandığını belirten Öncü, seçildikleri takdirde siyasi ceketleri kapıda bırakarak sosyal belediyecilik anlayışını benimseyeceklerini dile getirdi. Turizm potansiyelini değerlendirmeyi planladıklarını ifade eden Öncü, Samsun'u gerçek bir turizm kenti yapmak için gerekli adımları atacaklarını belirtti.

Kahvaltı programı daha sonra yapılan istişareler ve fotograf çekimi son buldu.

HABER:EMİN İNAN 

AdminAdmin