SİYASET
Giriş Tarihi : 05-05-2023 22:59

İYİ PARTİ’DEN BAŞKAN YILMAZ’A ZİYARET

İyi Parti 3. Sıra Samsun Milletvekili Adayı Op. Dr. Ahmet Karkucak ve İyi Parti heyeti Çarşamba Ticaret Borsası’na (ÇTB) ziyaret gerçekleştirdi.

İYİ PARTİ’DEN BAŞKAN YILMAZ’A ZİYARET

 

Beraberinde İyi Parti yönetiminin de yer aldığı heyetle ÇTB’yi ziyaret eden Karkucak’a ve parti yöneticilerine ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz tarafından Borsanın yürüttüğü çalışmalar, Samsun ve Çarşamba’da gerçekleşen ticari çalışmalar ve ilçede yürütülen yatırım faaliyetleri ile ilgili bilgiler verildi. Ziyarete ÇTB Meclis Üyeleri iştirak etti.

14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde Samsun ve ilçelerinde seçim çalışmaları yürüten heyeti ağırlayan Başkan Yılmaz, “Ülkemizde gerçekleştirilecek genel seçimlerde Samsun’u ve Samsun halkını temsil etmeye aday olan tüm Milletvekili adaylarımıza ve tüm partilere Borsa meclisi olarak kapımız açıktır, yüzyıllardır refah ve huzur içerisinde yaşadığımız bu verimli toprakları temsil etmeye gönüllü olan adaylara başarılar diliyor, seçimlerin huzur ortamı içerisinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Samsun ve Çarşamba için yürütülen çalışmalar hakkında Başkan Yılmaz’ı bilgilendiren Ahmet Karkucak, Samsun’a ve tüm ilçelerine ayrı ayrı önem verdiklerinin altını çizdi. Karkucak, İyi Parti’nin seçim beyannamesi ve seçimden sonra yapılacak çalışmalarla alakalı olarak bilgiler verirken, parti olarak üretim ve üreticinin yararına olacak esnafların huzur ve gelirini artıracak çalışmalar yapacaklarını anlattı. Ayrıca bir çiftçi çocuğu olarak Samsun’un sorunlarını ve çiftçilerin sorunlarını çok iyi bildiğini dile getiren Karkucak, mevcut sorunların çözümü konusunda yeterli birikime sahip olduğunu, en kısa sürede sorunları çözüme kavuşturmak için çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

Karkucak, Ekim ayında gerçekleştirilen borsa organ seçimlerinin ardından güven tazeleyerek yeniden seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz’a tebriklerini ileterek, Borsa meclisine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yılmaz, Karkucak ve İyi Parti heyetine 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için başarılar diledi.

AdminAdmin