EĞİTİM
Giriş Tarihi : 03-05-2023 18:45

MEKTEBİM KOLEJİ ÇARŞAMBA KAMPÜSÜ LANSMAN TOPLANTISI YAPILDI

2011 yılında 40 öğretmen 150 öğrenci ile kurulan ve ve bugün 40’a yaklaşan kampüsü ile eğitim sektöründe hizmet veren Mektebim Koleji’nin Çarşamba Kampüsü Lansman Toplantısı protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

MEKTEBİM KOLEJİ ÇARŞAMBA KAMPÜSÜ LANSMAN TOPLANTISI YAPILDI

Lansman toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren Mektebim Koleji Çarşamba Kampüsü Kurucusu İbrahim Çakır, “Yavuz hoca ile ben bundan 8 yıl önce 15 öğretmen ve 150 öğrenci ile başladığımız dershanecilik hayatımızın devamında bugün 2 özel öğretim kursu, 1 rehabilitasyon merkezi ve kolejimiz ile birlikte 200 personel ve bin 500’e yakın öğrenci ile eğitim öğretime devam etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Bizler bu güzel yolculuğa çıkarken hedefimiz; güzel ilçemizin meddahları iftiharı olan Ord. Prof. Dr. Ali Fuat Başgil ile pekiştirmek ve bu güzel ilçemize yetenekli öğrencilerimizi kazandırmaktı. Hedefimize emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Bu değerli yolculuğumuza Mektebim Koleji ile devam edeceğiz. Bugün bizleri burada yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Lansman toplantısında söz alan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ise şunları söyledi:

“Çarşamba ilçemizde ilk özel okul açıldığında; Çarşamba’da özel okul olur mu, özel okul olursa nasıl olur, devamlılığı gelir mi diye sorular soruldu. Çarşamba zenginliği çok olan ancak Samsun’a yakınlığı nedeni ile zenginliklerini gösteremeyen bir ilçemiz, bunun da nedeni Samsun’a yakın olması nedeniyle insanların Samsun’a gidiyor olmasıdır. Ama Allah’ın izni ile Çarşamba; Organize Sanayi Bölgesi ile insanların ilçede kalmasını sağlayacak en hızlı ilçe durumundadır.

İnsanlarımızın çocuklarının, yani geleceğimizin çocuklarının ve gençlerinin en iyi eğitimi alabilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnsanlar evlatlarının hem donanımlı hem de iyi bir birey olarak yetişmesini istiyorlar. İlçemiz son yıllarda eğitimde büyük atılım gerçekleştiriyor. İnşallah Mektebim Koleji de bu adımlardan biri olur ve uzun yıllar ilçemizde hizmet verir. Ben Mektebim Koleji’nin Çarşambamıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Başkan Doğan’ın ardından söz alan ve Mektebim Koleji’nin eğitim faaliyetlerinden ve öğretim teknikleri hakkında bilgi veren Mektebim Koleji Kurucusu Ümit Kalko, Çarşamba ilçesinde gördükleri eğitim potansiyelinin farkında oldukları için Çarşamba’ya bir kampüs kazandırdıklarını ve Çarşamba ilçesinde eğitim ve öğretime öğrencilerin teknoloji ve beceri yönüne hitap edecekleri şeklinde açıklama yaptı.

Son olarak konuşma yapan Mektebim Koleji CEO’su Elif Çağlayan ise Mektebim Koleji’nin kuruluşundan itibaren yürüttüğü çalışmalar ile alakalı olarak katılımcılara bilgiler verirken, Çarşamba’da gerçekleştirmek istedikleri eğitim faaliyetlerini paylaştı.

Konuşmaların ardından Mektebim Koleji Çarşamba Kampüsü kurucu ve yöneticilerine rozet takdimi gerçekleştirildi.

Program Prof. Dr. Uğur Batı’nın 2Siz Hiç İlham Perisi Gördünüz Mü?” semineri ile sona erdi.

Lansman toplantısına Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Mustafa Kemal Çelik, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya, okul müdürleri ve veliler katıldı.

HABER:EMİN İNAN

AdminAdmin