ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 02-03-2024 20:46

MUHTAR ADAYI GÜL’’HİZMET İÇİN ADAYIM ‘’

31 Mart Mahalli ve Yerel İdareler Seçimlerinde Akçatarla Mahallesi Muhtar Adayı olan Mustafa Gül’’Hizmet için adayım’’dedi.

MUHTAR ADAYI GÜL’’HİZMET İÇİN ADAYIM ‘’

31 Mart’ta yapılacak Mahalli ve Yerel İdareler seçimlerinde adaylığını açıkladıktan sonra seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Gül adaylık süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Akçatarla Muhtar adayı Gül’’31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli ve Yerel İdareler seçimlerinde Akçatarla Mahallesi Muhtar adayı oldu.Genç ve dinamik bir ekip ruhu  ile yola çıkarak mahallemize hizmetler konusunda elimizden gelenin daha fazlasını yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Mahallemizin sorunları için mahalle sakinlerimizin bana hızlı iletişimi için her daim görev başında olacağım. Mahallemizin tüm sorunlarını çözüme ulaştırmak için gerekli kurumlarla  görüşerek ve sorunların biran önce çözülmesi noktasında hızlı çözüme ulaşacağım ifadelerini kullandı.

Bu nedenle 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli ve Yerel idareler seçimleri başta Ülkemize ve Çarşambamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.’’

HABER:EMİN İNAN

AdminAdmin